Partioon?

Partioon?

Kiinnostuitko partiotoiminnasta? Haluatko liittyä Kalevan Karhuihin? Kalevan Karhujen jäseneksi voivat liittyä kaikki kuluvan vuoden aikana seitsemän vuotta täyttävät ja sitä vanhemmat pojat. Kalevan Karhut on poikalippukunta, joten varsinainen toimintamme on suunnattu vain pojille, mutta johtajatehtäviin ovat myös naiset tervetulleita.

Toimintakautemme alkavat normaalisti syksyllä muutama viikko koulujen alkamisen jälkeen mutta mukaan toimintamme on mahdollista tulla myös kesken toimintakauden.

Lippukunnassamme ikäkaudet ovat pääsääntöisesti seuraavat:

Toimintaa mahdollistamassa ja ohjaamassa ovat mukana aikuiset johtajat.

Ilmoittautuminen Kalevan Karhuihin onnistuu kätevästi jäsenrekisterin sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Otamme teihin yhteyttä muutaman päivän kuluessa hakemuksen saapumisen jälkeen.

Lippukuntaa koskeviin kysymyksiin vastaa lippukunnanjohtaja Jouni "Jone" Turunen. Jäsenrekisteriin liittyviin kysymyksiin vastaa jäsenrekisterinhoitaja Mikko Pihlajamäki. Voitte ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.

Kalevan alueella partiotoimintaa tytöille järjestää sisarlippukuntamme Kalevan Suuntatytöt. Muita tamperelaisia ja hämäläisiä lippukuntia löytyy kätevästi Hämeen Partiopiirin Internet-sivuilta. Lisäksi paljon hyödyllistä ja virallista tietoa partiotoiminnasta Suomessa löytyy Suomen Partiolaisten Internet-sivuilta.

Ota yhteyttä