Partioon?

Partioon?

Kalevan Karhut on poikalippukunta, joten varsinainen toimintamme on suunnattu pojille, mutta johtajatehtäviin ovat myös naiset tervetulleita. Perhepartiotoimintamme toteutetaan yhteistyössä sisralippukuntamme Kalevan Suuntatyttöjen kanssa, joten perhepartioon ovat myös perheen tytöt tervetulleita.

Toimintakautemme alkavat normaalisti syksyllä muutama viikko koulujen alkamisen jälkeen mutta mukaan toimintamme on mahdollista tulla myös kesken toimintakauden.

Lippukunnassamme ikäkaudet ovat pääsääntöisesti seuraavat:

Toimintaa mahdollistamassa ja ohjaamassa ovat mukana aikuiset johtajat.

Ilmoittautuminen Kalevan Karhuihin onnistuu kätevästi sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Otamme teihin yhteyttä muutaman päivän kuluessa hakemuksen saapumisen jälkeen.

Lippukuntaa koskeviin kysymyksiin vastaa lippukunnanjohtaja Kim Palomäki. Jäsenrekisteriin liittyviin kysymyksiin vastaa jäsenrekisterinhoitaja Mikko Pihlajamäki.

Kalevan alueella partiotoimintaa tytöille järjestää sisarlippukuntamme Kalevan Suuntatytöt. Muita tamperelaisia ja hämäläisiä lippukuntia löytyy kätevästi Hämeen Partiopiirin Internet-sivuilta. Lisäksi paljon hyödyllistä ja virallista tietoa partiotoiminnasta Suomessa löytyy Suomen Partiolaisten Internet-sivuilta.